•  

  Golfen Ibiza

   


 • Golfen Ibiza | Wie aan Ibiza denkt, denkt waarschijnlijk meteen aan de vette nachtclubs, hippiecultuur en schitterende stranden. Er is echter nog iets waar Ibiza over beschikt: mooie golfbanen! Golfliefhebbers kunnen op Ibiza hun hart ophalen op de strak groene grasbanen. Het heuvelachtige landschap en het zonnetje maken het plaatje helemaal af: op Ibiza kun je golfen in een prachtige omgeving! Een interessant feitje: de golfbanen kunnen het hele jaar door zo mooi groen blijven, omdat ze worden bewaterd met gerecycled water uit Ibiza-stad, want er valt natuurlijk weinig neerslag op het eiland. Dankzij het fijne klimaat is Ibiza enorm geschikt voor een golfvakantie, de golfbanen zijn ook het hele jaar door geopend. Op deze pagina vertellen we je over de golfbanen op Ibiza, waar je deze kunt vinden en tips voor als je wilt gaan golfen op Ibiza.


 • Golfbanen op Ibiza

  In de buurt van Santa Eulalia vind je de twee bekende golfbanen van Ibiza: Golf de Ibiza en Roca Llisa, samen vallen ze onder ‘Golf Ibiza’. Golf de Ibiza beschikt over 18 holes en Roca Llisa over 9 holes, samen zijn dat dus 27 holes. Op het terrein van Golf Ibiza is het mogelijk om golflessen te nemen, dit kan in groepsverband of privé. Ook zijn er lessen op allerlei verschillende niveaus. Golf Ibiza is eigenlijk een privéclub, maar ook niet-leden mogen er golfen. Je betaalt dan een bedrag voor een lidmaatschap van één dag. Even uitrusten tussen de holes door kan in het restaurant, waar je kunt genieten van een hapje en een drankje. Wil je zeker zijn dat je op de golfbaan terecht kunt? Vergeet dan niet even te reserveren.


 • Golf de Ibiza golfbaan

  Zoals gezegd heeft de golfbaan Golf de Ibiza 18 holes en is daarmee de grootste golfbaan van Ibiza. Vanaf deze golfbaan, midden in de ruige natuur, heb je een prachtig uitzicht op zee. Voor alle niveaus golfers zijn er uitdagende holes. Holes 4, 7, 14, 16 en 17 worden als extra uitdagend bestempeld, perfect voor de gevorderde golfer dus! Als je alle holes afgaat, ben je ongeveer 4,5 uur onderweg.


 • Roca Llisa golfbaan

  Roca Llisa is met 9 holes een kleinere golfbaan, maar is daardoor ook goedkoper. Wil je wel golfen maar heb je daar niet de hele middag zin in? Dan is Roca Llisa de perfecte golfbaan voor jou. Ook is deze golfbaan iets geschikter voor niet gevorderde golfers. Als je alle holes van de golfbaan afgaat, ben je zo'n twee uur zoet. 


 • Video

   


 • Vakantie Ibiza boeken


  Zie jij het wel zitten om te golfen op Ibiza? Boek dan snel jouw ideale reis. Als je van plan bent om veel te golfen, dan kun je het beste een accommodatie boeken in de buurt van Santa Eulalia, omdat hier de golfbanen gevestigd zijn. Ben je van plan maar één middagje de golfbaan te bezoeken, dan kun je natuurlijk overal verblijven en met een huurauto of taxi naar de golfbaan reizen. Bekijk hier onze tips voor appartementen op Ibizaluxe hotels op Ibiza en adults only hotels op Ibiza. 


 • Goede golfen Ibiza pagina? Deel via de social buttons (rechts)!