• Over ons
 •  

  Over ons


 • Naar Ibiza op vakantie gaan is onze hobby geworden. Mede daardoor kennen wij alle inns en outs van dit mooie Spaanse vakantie eiland. Wij zijn zowel op de super toeristische plekken zoals Playa d'en Bossa en Ibiza-stad geweest, maar ook op de meer onontdekte plekjes op Ibiza, waar de ongerepte natuur, het heerlijke traditionele Spaanse en de zeer gastvrije bevolking je een echt "ver van huis" vakantiegevoel geven. "The Ibiza way of life" is iets waar je vrij snel aan went en wat iedere vakantieganger enorm goed bevalt. Tijdens onze vakanties op Ibiza verzamelde we altijd veel informatie en bewaarde dat als aandenken aan onze vakanties.

  Delen van onze Ibiza kennis en ervaringen


  Tot we jaren geleden op het idee zijn gekomen om veel van deze informatie te bundelen en te publiceren op een website waar Ibiza als vakantiebestemming centraal staat. Zo delen we onze kennis en ervaringen met iedereen die een leuke vakantie wilt hebben op Ibiza. Je kunt informatie over bestemmingen, hotels, appartementen en veel Ibiza tips lezen. Wij denken zeker dat jij ook er je voordeel mee kunt doen. Je kunt zo je Ibiza vakantie perfect voorbereiden en je kunt je goed inlezen voordat je vertrekt naar het mooiste eiland van Europa. • Een vakantie Ibiza hoeft niet duur te zijn

   

  Ibiza wordt in onze ogen vaak gezien als een duur eiland dat alleen te betalen is voor de rijkere onder ons. Dat is zeker niet het geval en daarom willen wij onze bezoekers helpen met het zo voordelig mogelijk boeken van een vakantie naar dit heerlijke eiland. Als je weet waar je moet zoeken en hoe je het best kunt boeken, dat kun ook jij je vakantie voor de juiste prijs boeken bij een van onze betrouwbare en Ibiza gespecialiseerde partners zoals Sunweb, TUI, Corendon, Vakantiediscounter.nlEliza Was Here en meer Ibiza gespecialiseerde reisorganisaties. Op onze Facebook pagina kun je fan worden en ons volgen voor de beste Ibiza acties. Mocht je het nou ook leuk vinden om van de beste aanbiedingen, tips, video's en Ibiza informatie op de hoogte te worden gehouden, wordt dan ook fan van de Lastminutesibiza.nl Facebook pagina. • Goede over ons pagina? Deel via de social buttons (rechts)!