•  

  Corendon Ibiza

   


 • Corendon Ibiza | Corendon is een goede reisorganisatie als je op zoek bent naar aan goed geprijsde vliegvakantie naar een zonnige bestemming ergens ter wereld. In het verleden verzorgde Corendon alleen vakanties naar Turkije, maar tegenwoordig is het assortiment flink uitgebreid met onder anderen vakanties naar Griekenland, Spanje en Curaçao. Inmiddels is Corendon uitgegroeid tot één van de belangrijkste spelers in de Nederlandse reiswereld. Als je aan de reisorganisatie denkt, denk je waarschijnlijk ook meteen aan ‘Cor’ en ‘Don’, de twee mannen die spelen in de televisiereclames van het bedrijf. De naam Corendon is echter niet gebaseerd op deze twee mannen, de naam komt namelijk van de ‘Korund’ edelsteen. Dit is, na diamant, de sterkste edelsteen. Het heeft een Bordeaux rode kleur, net zoals het logo en de huisstijl van Corendon. • Vele landen, scherp geprijsde vakanties


  In 2000 begon Corendon als Turkije-specialist, maar in minder dan 20 jaar tijd zijn ze uitgegroeid tot een succesvolle touroperator die vakanties aanbiedt naar veel verschillende plekken binnen en buiten Europa. Inmiddels behoort Ibiza ook tot de meest populaire bestemmingen. Corendon beschikt zelfs over een eigen luchtvaartmaatschappij en eigen hotels. Elk jaar gaan er ongeveer 750.000 Nederlandse en Belgische reizigers met Corendon op vakantie. Hun missie is om elk reisgezelschap op al hun bestemmingen de beste reiservaring te bieden tegen de scherpste prijs. Door de sterke positie die Corendon heeft in de markt, kunnen ze goede vakantiedeals aanbieden. Twijfel dus niet langer en boek jouw ideale vakantie naar Ibiza via Corendon. Maak gebruik van de vroegboekkorting of boek een lastminute. Of je nou op zoek bent naar een luxe all inclusive vakantie of een klein gezellig appartementje, Corendon heeft het allemaal in het assortiment.

  Alle landen van Corendon


 • Last minutes Ibiza gesorteerd op prijs


  Corendon biedt verschillende lastminutes naar Ibiza aan. Als je erg spontaan op vakantie wilt, dan kan je een lastminute vakantie boeken die morgen vertrekt, binnen drie dagen of binnen vijf dagen. De laatst mogelijke lastminute vakantie is over zes weken. Met Corendon kan je naar de bekende badplaatsen, zoals Playa d’en Bossa en Ibiza-stad, maar ook naar bijvoorbeeld San Miguel en San Antonio. Een handige functie op de site van Corendon is dat je alle lastminute vakanties naar Ibiza kan sorteren op prijs. Zo krijg je de voordeligste vakantie als eerste te zien.

  Corendon last minute Ibiza vakanties gesorteerd op prijs »


 • Last minutes Ibiza gesorteerd op klantwaardering

  De voordelige prijs van een lastminute is natuurlijk fijn, maar de kwaliteit van een accommodatie is ook belangrijk. Daarom kan je op de site van Corendon zien wat gasten, die eerder op de plek hebben verbleven, vinden van het hotel of appartement. Daarbij is het ook mogelijk om het assortiment van Corendon aan lastminute vakanties naar Ibiza te sorteren op klantwaardering. Je krijgt dan de hotels met de beste waardering als eerste te zien. Let hierbij wel op het aantal beoordelingen, een cijfer 8 aan de hand van duizend waarderingen is betrouwbaarder dan een 8 aan de hand van vijf beoordelingen.

  Corendon last minute Ibiza vakanties gesorteerd op klantwaardering »


 • Corendon een goede Ibiza vakantie aanbieder? Deel deze pagina!