•  

  Eliza was here Ibiza

   


 • Eliza was here Ibiza | Het begon allemaal in 2001, tijdens een reis door de Algarve. Tijdens deze reis is de liefde ontstaan voor het ontdekken van authentieke en onbekende plekken. Als je een vakantie boekt via Eliza was here hoef je dus niet te verwachten dat je tussen honderden andere Nederlanders zit in een enorm toeristisch gebied. Eliza was here biedt namelijk hele andere vakanties aan. Alles staat tijdens een (lastminute) vakantie naar Ibiza via Eliza was here in het teken van: afgelegen strandjes, het eten van lokale gerechten, ongerepte plekken en tot rust komen. • Bestemmingen van Eliza was here


  Bij Eliza was here willen ze zo veel mogelijk unieke plekken aanbieden rondom de Middellandse Zee, dus plekken die minder toeristisch zijn. Het liefst weg bij de massa en tussen de lokale bevolking. Ze zeggen zelf: ‘waar iedereen rechts afslaat, sla ik linksaf’. De accommodaties die aangeboden worden, zijn geselecteerd op basis van gastvrijheid, atmosfeer en een persoonlijke benadering. Omdat de plekken dus minder bekend en toeristisch zijn, is een huurauto altijd inclusief als je een vliegvakantie naar Ibiza bij Eliza was here boekt. Op de luchthaven kan je je eigen auto oppikken en naar je accommodatie rijden. Ibiza is één van de meest populaire bestemmingen bij Eliza was here. Daarnaast bieden ze nog reizen aan naar Cyprus, Griekenland, Italië, Malta, Portugal en andere delen van Spanje.

  Alle bestemmingen van Eliza was here


 • Last minutes Ibiza van Eliza was here


  Bij Eliza was here kan je een lastminute vakantie naar Ibiza boeken vanaf vier weken voor vertrek. Ze bieden (last minute) vakanties aan naar onder anderen Santa Eulalia, San Antonio, San Miguel en Ibiza-stad. De accommodaties die je hier kan boeken, zal je niet zo snel op sites van andere reisorganisaties vinden. Dit komt doordat de hotels/appartementen op unieke locaties liggen en zijn geselecteerd aan de hand van verschillende criteria (vaak zijn de hotels ook nog persoonlijk bezocht). Het fijne aan een lastminute vakantie naar Ibiza is dat de prijzen over het algemeen een stuk lager liggen. Door middel van de sorteermogelijkheid ‘prijs’ op de site van Eliza was here, is het mogelijk om alle vakanties te sorteren op prijs van hoog tot laag. Zo krijg je de goedkoopste reis als eerste te zien. Daarnaast is het ook mogelijk om de last minutes te sorteren op basis van populariteit.

  Eliza was here last minutes »


 • Over Eliza was here

  Eliza was here is een reisorganisatie die kleinschalige vakanties binnen Europa aanbiedt. Ze zijn niet alleen actief in Nederland, maar ook in België en Denemarken. Het bedrijf werd in 2004 opgericht door Koen Everink (die je kunt kennen uit het nieuws, aangezien hij het dodelijk slachtoffer werd van een misdrijf). In 2012 nam Sunweb Group, de organisatie waar ook Sunweb onder valt, Eliza was here over. Eliza was here is aangesloten bij ANVR, SGR, Stichting Calamiteitenfonds en Thuiswinkel, hierdoor kan je met een gerust hart een lastminute of andere vakantie naar Ibiza boeken. Nog een pluspunt van Eliza was here: de vakanties die je hier boekt zijn CO2-neutraal. Als je een vakantie boekt, berekenen zij de CO2-uitstoot van de reis en financieren ze projecten die dezelfde CO2-uitstoot compenseren.


 • Eliza was here een goede Ibiza vakantie aanbieder? Deel deze pagina!