•  

  D-reizen Ibiza

   


 • D-reizen Ibiza | De afgelopen jaren is D-reizen veel in het nieuws geweest, misschien denk je bij D-reizen zelfs: ‘huh, zij zijn toch failliet?’. Dat klopt deels: door de effecten van de coronapandemie is D-reizen in 2021 failliet verklaard. Zowel de website als de vele reisbureaus moesten hun deuren sluiten. Gelukkig kwam er niet veel later goed nieuws: er kwam een doorstart. Dankzij deze doorstart werden er weer veel D-reizen filialen heropend en kon er weer geboekt worden via de website.


 • Over D-reizen

  In 1965 is het allemaal begonnen voor D-reizen. Bij de supermarkt Dirk van den Broek konden mensen sparen voor een busreis naar Italië. Dit was zo’n enorm succes dat Dirk van den Broek besloot een reisbureau te openen: D-reizen (toen nog D-tours). Al snel werden er meerdere filialen geopend door het hele land. Inmiddels zijn we meer dan 50 jaar verder en heeft het zich ontwikkeld tot de grootste onafhankelijke reisorganisatie van Nederland. • Service op maat


  Vind je het zoeken naar jouw ideale vakantie naar Ibiza lastig? Dan kun je de zoektocht bij D-reizen ook uit handen geven! Er zijn namelijk tal van persoonlijke reisadviseurs. Je kunt een afspraak maken in één van de fysieke reisbureaus, maar je kunt ook je reiswensen delen via de mail, telefoon of social media. Jouw persoonlijke reisadviseur gaat dan voor je op zoek en kan jouw ideale reis boeken als hij/zij die gevonden heeft. Daar houdt het niet op: hij/zij blijft jouw vaste aanspreekpunt voor vragen voor, tijdens en na je vakantie!


 • Vakantie Ibiza filteren


  Het fijne aan de website van D-reizen is dat je veel filters toe kunt passen, als je een vakantie naar Ibiza zoekt. De plek waar je wilt verblijven, de vertrekmaand, de luchthaven waarvan je wilt vliegen, etc. Daarnaast is het mogelijk om je verzorging te kiezen, dus of je nou all inclusive wil verblijven of liever alleen met logies en ontbijt, je kunt het filteren aan de linkerkant van de website. Ga je met kinderen op vakantie? Je kunt de accommodaties ook filteren op aanwezigheid van een waterpark! Zo weet je zeker dat zij zich geen moment hoeven te vervelen. Wil je graag een accommodatie aan het strand? Ook dit kun je aanvinken.


 • Last minute Ibiza


  Als de zomer nadert en je hebt nog geen vakantie geboekt, dan zit er maar één ding op: een lastminute vakantie boeken! Op de site van D-reizen kun je filteren op lastminute vakanties naar Ibiza. De keuze aan lastminute vakanties naar Ibiza is reuze op de site. Ze bieden accommodaties aan in zo’n beetje elke stad en elk dorp, ga bijvoorbeeld naar Playa d’en Bossa, San Antonio, Es Canar, Santa Eulalia, Portinatx of Talamanca. Via onderstaande knop kom je bij het complete aanbod van D-reizen aan lastminute vakanties naar Ibiza.


 • All inclusive naar Ibiza

  D-reizen heeft een groot aanbod aan all inclusive vakanties, ideaal als je zin hebt in een onbezorgde vakantie. Verblijf bijvoorbeeld in het altijd bruisende Playa d’en Bossa of het wat rustigere Es Canar. Ben je benieuwd naar het aanbod aan all inclusive vakanties naar Ibiza via D-reizen? Klik dan op deze link.


 • Vroegboekkorting Ibiza

  De term ‘vroegboeken’ zegt het eigenlijk al. Als je een vakantie naar Ibiza via D-reizen vroeg boekt, dan ben je vaak voordeliger uit. Deze aanbiedingen zijn vooral van kracht in de periode van januari tot april. Tijdens het voor-, hoog- en naseizoen is het niet meer mogelijk om een reis met vroegboekkorting te boeken. Met de ‘Vroegboek Deals’ van D-reizen lopen de kortingen op vakanties wel eens op tot 50%! Boek dus vroeg en ga voordelig naar bestemmingen als Playa d’en Bossa, San Antonio, Ibiza-stad, Portinatx of San Miguel. Klik op de onderstaande knop om te checken of de vroegboek vakanties van D-reizen er nu alweer zijn!

  Vroegboekkorting Ibiza bij D-reizen


 • Goede D-reizen Ibiza pagina? Deel via de social buttons (rechts)!