•  

  Hi Ibiza • Hi Ibiza | De club wordt gemakshalve vaak zo geschreven, of zelfs met alle letters achter elkaar als Hiibiza, maar officieel heet deze bekende club op Ibiza; Hï Ibiza, met twee puntjes op de i. Het Spaanse eiland Ibiza heeft zich in de laatste jaren ontwikkeld tot het walhalla op het gebied van dancemuziek en veel bezoekers komen hier elk jaar weer heen. Eén van de plekken waar de danceliefhebbers heen gaan, is de club Hï Ibiza. Hï Ibiza bestaat nog niet zo lang, pas sinds 2017. De club is gebouwd op de plek waar voorheen de legendarische Club Space gevestigd was.

  Verschillende DJ's en feesten


  Gedurende de zomer komen er verschillende bekende DJ’s draaien in de club en worden er fantastische feesten georganiseerd. De club Hï Ibiza is ingedeeld in twee delen, het Theatre gedeelte en The Club. In beide gedeeltes kun je een goed feestje vieren, elke avond weer in een andere setting. Sinds de verbouwing in 2017 beschikt de club over een geweldige geluidsinstallatie, de mooiste lichtshows en verschillende terrassen. Zelfs in de toiletten vind je een DJ-set! Elk jaar genieten duizenden (internationale) gasten van een geweldige avond uit. Dat komt mede door de bekende DJ’s die hier regelmatig optreden, zoals Armin van Buuren, Fisher, Sunnery James & Ryan Marciano en David Guetta. Ook organiseert de club regelmatig het feest ‘Glitterbox’, waarbij je wordt meegenomen naar de tijd van de house, trance en disco op het eiland. Het is mogelijk om een VIP-arrangement te boeken, dan krijg je de beschikking over een privé tipi tent.

   Video tip Hi Ibiza: Scroll verder naar beneden om een impressie te zien van het vette feest Glitterbox wat tijdens het hoogseizoen regelmatg georganiseerd wordt in Club Hi Ibiza. Dit feest bestaat een en al uit (hoe kan het ook anders) glitter en glamour met veel gasten die in de mooiste outfits de club bezoeken. Je kijkt hier echt je ogen uit. • Geschiedenis van Hi Ibiza

   

  In 1986 opende de deuren van Club Space, maar in de beginjaren ging het nog niet zo goed met de club. In 1989 nam Pepe Rosello de tent over en vanaf toen begon het eigenlijk pas te draaien en won de club meerdere prijzen. Hij kreeg het voor elkaar om een vergunning te krijgen om bijna de hele dag open te zijn, hij moest de club per dag maar 2 uurtjes sluiten. Dit was het begin van de legendarische dancefeesten die doorgingen tot in de vroege uurtjes. Carl Cox, een bekende techno DJ, had hier 15 jaar zijn residency. Dat bekent dat hij hier zijn vaste shows had, zoals ‘We Love Space On The Terrace’ en ‘Music Is Revolution’. In 2016 sloten de deuren van Club Space, na een memorabel afscheid waarbij Carl Cox draaide en er feestende mensen stonden te huilen. De club werd overgenomen in 2017 door Ushuaïa Entertainment (welke je kunt kennen van de club Ushuaïa Ibiza) en verbouwd tot één van de modernste clubs ter wereld. Vanaf toen was de club Hï Ibiza een feit.


 • Locatie Hi Ibiza

   

  De club Hï Ibiza vind je in Playa d’en Bossa, in de buurt van Ibiza-stad. De club is gevestigd op de plek waar voorheen Club Space was. Op een steenworpafstand vind je de club Ushuaïa Ibiza, waar ook veel grote feesten worden georganiseerd. Daarnaast zijn er verschillende winkeltjes en horecagelegenheden in de buurt.


 • Video Hi Ibiza

   


 • Hi Ibiza in de club top 100

   

  Het voormalige Club Space is meerdere keren uitgeroepen tot beste club ter wereld door DJ Mag, de organisatie die ook elk jaar de verkiezing voor de nummer één DJ ter wereld organiseert. De nieuwe club Hï Ibiza weet ook elke keer hoog te eindigen in de lijst. In 2019 stonden ze op nummer 4 en in 2018 op 5. Er is dus geen reden meer om te twijfelen over een bezoek aan de club!


 • Prijzen en VIP tafels Hi Ibiza

   

  De prijzen bij de club Hï Ibiza zijn een beetje hetzelfde als bij andere clubs. Aan entree betaal je ongeveer tussen de 20 en 50 euro, maar als er een speciaal feest is of er komt een bekende DJ draaien, dan kunnen de prijzen hoger liggen. De prijzen van de drankjes liggen relatief hoog, een biertje kost al snel zo'n 12 euro, net als een flesje water. Mixdrankjes en cocktails zijn al snel meer dan 18 euro. Ben je op zoek naar een VIP tafel reservering voor deze discotheek? Laat het ons dan weten en wij nemen contact met je op.


 • Last minute Ibiza vakanties
  Klik op onderstaande logo's en ga direct naar het Ibiza vakantie aanbod


 • Goede club Hi Ibiza pagina? Deel via de social buttons (rechts)!