•  

  Ushuaia Ibiza • Ushuaia Ibiza | Zoals verteld op de pagina over uitgaan op Ibiza, beschikt het eiland over veel grote clubs. Eén van de bekendste clubs van Ibiza is "Ushuaïa Ibiza". Deze club is anders dan andere clubs, het is namelijk een hotel, openlucht club én zwembad in één. Een aantal grote DJ’s hebben hier hun residency. Dat betekent dat zij hier gedurende de zomer vaak optreden, over het algemeen op een vaste dag in de week. In 2019 stond op elke dinsdagavond David Guetta op het podium, op donderdag Martin Garrix en op zaterdag Calvin Harris. • Geschiedenis van Ushuaia Ibiza

   

  Toen Yann Pissenenem voor het eerst naar Ibiza kwam, viel het hem op dat bijna alle clubs zich binnen bevonden en heel donker waren. Hij kwam hierdoor op het idee om een open en frisse uitgaansgelegenheid te maken voor jong en oud. Hij combineerde luxe met een festival achtige sfeer en het concept voor Ushuaïa Ibiza was geboren. De zonnige dagen en de uitermate goede geluidsinstallatie maken dit de ultieme plek om te feesten!


 • Locatie Ushuaia Ibiza

   

  Ushuaïa Ibiza ligt aan het strand van Playa d’en Bossa, een buitenwijk van Ibiza-stad. Op loopafstand vind je verschillende restaurants, bars en winkeltjes. Mocht je graag een avondje naar een andere club willen, dan kun je naar Hï Ibiza, dat zo’n 200 meter verderop ligt. Het centrum van Ibiza-stad ligt op ongeveer 300 meter.


 • Video uitgaan Ibiza

   


 • Het hotel van Ushuaia Ibiza

   

  Ushuaïa Ibiza Beach Hotel is een vijfsterren adults only hotel, enkel gasten van 22 jaar en ouder zijn hier welkom. Het hotel is verdeeld in 2 delen: The Ushuaïa Club, hier beschik je over een zwembad naast het podium waar de events gehouden worden, en The Ushuaïa Tower, dit gedeelte is bedoeld voor mensen die op zoek zijn naar iets meer rust en (nog meer!) luxe tijdens hun verblijf. Bij de zwembaden kun je gebruik maken van ligbedden, parasols en handdoeken. Daarnaast beschikt het hotel over verschillende restaurants en bars, een fitnessruimte en nog veel meer. Een voordeel: als je in het hotel verblijft, mag je gratis de feesten in de club bezoeken! Je kunt zelf een kamer boeken op de site van het hotel, maar je kunt ook een reis boeken via Sunweb, Vakantiediscounter, TUI of Corendon.

  Bekijk prijzen en beschikbaarheid


 • Notering in de club top 100

   

  Elk jaar maakt de DJ Mag Top 100, dezelfde organisatie die elk jaar de beste DJ ter wereld bekend maakt, een lijst bekend met de top 100 beste clubs ter wereld. Zoals je je waarschijnlijk kunt voorstellen, is dit de belangrijkste ranglijst voor alle clubs. In 2019 werd Ushuaïa Ibiza nummer 3 van de wereld en in 2018 zelfs nummer 2! Dus als je nog twijfelde of de club wel de moeite waard zou zijn, is hiermee alle twijfel weggenomen. Ook andere clubs op Ibiza staan in deze lijst, onder anderen Hï Ibiza, Pacha Ibiza, Amnesia en Privilege.


 • Prijzen en VIP tafels Ushuaia Ibiza

   

  Een regulier entreeticket voor Ushuaïa Ibiza kost tussen de 30 en 80 euro, afhankelijk van het soort feest en de DJ die optreedt. Koop vooral je tickets van te voren online, dit scheelt vaak aanzienlijk in de prijs en het scheelt wachten bij de deur. Vind je dat je wel wat extra luxe verdient en kun je het je veroorloven? Boek dan een VIP-tafel. Je feest dan in extra luxe, wordt op je wenken bediend, krijgt alles wat je nodig hebt en waarschijnlijk sta je tussen de celebrities! Hier krijg je meer info over het boeken van een VIP tafel voor Ushuaia Ibiza.


 • Goede Ushuaia Ibiza tips? Deel deze pagina!