•  

  Amnesia Ibiza • Amnesia Ibiza | Club Amnesia is één van de meest iconische clubs op Ibiza. Als je een bezoek brengt aan deze club, ga je een geweldige ervaring tegemoet. De feesten die hier gehouden worden zijn erg uiteenlopend en staan in het teken van allerlei verschillende muziekstijlen. Al jaren lang is de club Amnesia een begrip en een bezoek raden we zeker aan! Club Amnesia bestaat uit twee grote zalen, waar verschillende feesten worden gegeven. Je beleeft hier de complete clubervaring. Een bekend fenomeen zijn de ijskanonnen, die op elk moment af kunnen gaan en jou een koude douche geven. In de club kun je terecht voor allerlei verschillende muziekstijlen, zoals trance, techno en dubstep. Er worden ook feesten georganiseerd, een aantal voorbeelden hiervan zijn Cream, La Troya en Music On. Amnesia heeft ook een gedeelte voor VIP gasten, dat zijn de bovenste etages. Vanaf hier heb je een mooi uitzicht over de feestende menigte. Je kunt zelf ook een VIP tafel boeken door de club te mailen, maar je moet er wel even je portemonnee voor trekken. Meer over de club, de geschiedenis, de prijzen en de locatie lees je op deze pagina. Lees dus snel verder.

   Video tip Amnesia Ibiza: Scroll verder naar beneden om een impressie te zien van wat Club Amnesia op Ibiza je te bieden heeft aan uitgaansgeweld. Tijdens het hoogseizoen worden er regelmatig vette feesten georganiseerd in Club Amnesia. Ga er zeker een keer op stap, want een feestvakantie op Ibiza zonder een bezoek te brengen aan Amnesia, dat kan eigenlijk niet. • Geschiedenis

  Het gebouw van club Amnesia staat er al een tijdje, maar werd vroeger voor andere dingen gebruikt. In de 18e eeuw werd het gebouwd, maar later werd het verkocht aan een weduwe. Er kwamen toen hippies wonen die in bands speelden, zij dansten tot in de ochtend, luisterden naar muziek, genoten van de natuur en experimenteerden met LSD. In 1976 nam Antonio Escohotado het pand over en creëerde de club ‘El taller de los olvidadizos’. Hij wilde een naam die recht doet aan waar de club voor bedoeld was: mensen die uitgaan, al hun problemen vergeten en genieten van een onbekende wereld, weg van het gewone leven. Uiteindelijk bedacht hij de volgende dag de naam ‘Amnesia’ en besloot dat dit beter bij het gedachtegoed paste. Later heeft de club nog een paar andere eigenaren gehad, zij hebben allemaal meegeholpen aan het feit dat de club nu op het hoogste niveau meespeelt en concurreert met clubs zoals Pacha en Ushuaïa.


 • Locatie Amnesia Ibiza

  Club Amnesia ligt nabij het dorp San Rafael tussen San Antonio en Ibiza-stad. Het ligt ten westen van het centrum van Ibiza-stad. Vanuit Ibiza-stad en Playa d’en Bossa is het ongeveer een kwartiertje rijden, vanuit San Antonio iets langer. Als je een taxi pakt, ben je ongeveer tussen de €10 en €20 euro kwijt. Vanuit de grote steden gaan ook speciale discobussen, deze stoppen ook bij club Amnesia. De club heeft ook eigen bussen die je gratis kunt nemen, als je een entreeticket voor een feest hebt. Ga je zelf met de auto? Parkeren kan op de parkeerplaats van club Amnesia.


 • Amnesia ligging op de kaart


 • Video Amnesia


 • Amnesia in de club top 100

  Sinds 2015 staat club Amnesia in de club top 100, die elk jaar wordt samengesteld door DJ Mag. In deze lijst staan de 100 beste clubs ter wereld, een belangrijke lijst dus! In 2019 stond Amnesia op nummer 14, in 2020 op plek 12, in 2021 op plek 15, in 2022 op plek 7, in 2023 ook op plek 7 en in 2024 op plek 8. Ook andere clubs op Ibiza stonden in de lijst, zoals Ushuaïa IbizaHï Ibiza en Pacha Ibiza. Bekijk nu de hele lijst voor 2024. Wil je een ander jaartal weten? Gebruik dan aan de rechter bovenkant de dropdown om het gewenste jaartal te selecteren. De lijst gaat terug tot 2004.


 • Prijzen en VIP tafels Amnesia

  De entreeprijzen voor de club Amnesia liggen eigenlijk gelijk met de andere clubs op Ibiza. Je moet rekening houden met een prijs tussen de €40 en €50 euro, maar het hangt ook af van het feest en het seizoen. Als er een groot feest gehouden wordt, met bekende DJ’s, dan kan de prijs hoger liggen. Het is verstandig om tickets vooraf online te kopen, dan ben je goedkoper uit én je bent zeker van een ticket, voordat het feest is uitverkocht. Je kunt ook een ticket kopen bij de promoteams die in de stad en op het strand rondlopen, bij hun betaal je vaak ook minder. Houdt er rekening mee dat je ook nog drankjes moet kopen, als je eenmaal binnen bent. En drankjes zijn helaas niet goedkoop: voor een biertje betaal je al snel meer dan €10 en voor een mixdrankje rond de €18. Wil je echt een exclusieve top avond beleven in de Amnesia? Boek dan een VIP tafel.


 • Ibiza vakantie boeken?

  Klik op onderstaande logo's en ga direct naar het Ibiza vakantie aanbod


 • Goede Amnesia pagina? Deel via de social buttons (rechts)!